Etang des Gaulois. 28 hectare

Etang-des-Gaulois

Etang des Gaulois, is gesitueerd in Bourgondie, aan de rand van het Parc National du Morvan,in Centraal Frankrijk. In de buurt van de steden Autun en Beaune. Daar ligt dit prachtige natuurlijk gelegen meer met een oppervlakte van 28 hectare, en een ongekend uitzicht op o.a. de 800 mtr hoge berg: De Mont Beuvray. Etang des Gaulois ligt in een prachtig gebied met in de omgeving heuvels en valleien, dorpjes en agrarische bebouwingen en is goed bereikbaar vanuit Nederland.

 

etang-des-galois-leonHet meer heeft 3 bassins: Een noord bassin, een zuid bassin en een centraal bassin. Het meer wordt op natuurlijke wijze gevoed met water uit enkele kleine riviertjes en beken uit de omgeving. Het meer is tussen de 1 en 4,30 meter diep. Rond het meer liggen zeer ruime stekken, 10 dubbele stekken, 1 stek voor 3 karper vissers, en een reserve stek. Er worden maximaal 18 à 20 vissers gelijktijdig toegelaten. (max. 20 vissers bij exclusieve huur.)

Meer informatie
te boeken via Karpervisvakanties

Tags: frankrijk, karpervissen, 25 kilo+, 20 tot 30 hectare, karpervisvakanties, 28 hectare

Afdrukken E-mail

Campings aan het water

Niet op zoek naar een betaalwater maar naar een camping aan het water? Kijk dan eens op www.campingsaanhetwater.nl  , dé site met de mooiste campings aan het water in binnen- en buitenland