Skip to main content

Betaalwater Frankrijk

ondergaande zon op JRC LakeWelkom op Betaalwater Frankrijk, een website met informatie over het vissen op betaalwateren in Frankrijk en de aanbieders waar u uw karpervisvakantie kunt boeken.

Een Betaalwater is een viswater waar tegen betaling vooraf een bepaalde visstek gereserveerd kan worden voor een bepaalde periode. Er wordt op betaalwateren vaak specifiek gevist op karper, meerval of in sommige gevallen steur.

Karpervissen in Frankrijk

Frankrijk is zeer populair bij karpervissers vooral vanwege de enorme keus en variatie aan betaalwateren met grote karpers. Een betaalwater kan qua grootte variëren van kleine putjes van enkele hectares tot grote meren van honderden hectares.

Een mooie spiegel met het pennetje op Etang de la Horre in 1999 momenteel zwemmen er gigantische karpers op dit betaalwaterBetaalwateren hebben meestal een uitstekend visbestand. Veel grote karpers waarbij de gewichten niet zelden de 20 en 30 kilo grens overschrijden. 

Op betaalwateren is vaak een beheerder aanwezig. Veiligheid en comfort o.a. in de vorm van goede sanitaire voorzieningen zijn naast een mooi visbestand belangrijke punten voor de vissers.  Uiteraard zijn we ook zelf een aantal keren in Frankrijk geweest op verschillende (betaal)wateren, soms met veel succes, andere keren was het moeilijk.

Samenwerking met Vissen en Vakantie

betaalwater-frankrijk-30-ponderDeze website is gebouwd door weblooks en is een samenwerking met www.vissenenvakantie.nl Vissen en vakantie geeft een overzicht van vismogelijkheden op vakantie. Uiteraard is er veel te vinden over betaalwateren in Frankrijk maar ook in België, Duitsland en andere landen, wat dacht u bijvoorbeeld van Karpervissen in Turkije?.

Ook treft u er andere visserijen en een zoekmodule voor huisjes met vismogelijkheden in de directe omgeving. Wilt u beoordelingen geven over bestemmingen waar u zelf bent geweest? Ook dat kan op de website vissenenvakantie.nl